Pyramid Haastajasarja

KILPAILUT: PYRAMIDIN HAASTAJASARJAN KILPAILUT                                     

Osallistumisoikeus:       Kaikilla SBiL:n jäsenseurojen jäsenillä, jotka ovat Suomen kansalaisia tai Suomessa vähintään 2v asuneita (kirjoilla). (pl. sulkulistan pelaajat)

Osallistumismaksu:       25 € / RG (alle 21-vuotiaat ja naiset 15€)
osallistumismaksu sisältää ensimmäisellä ostokerralla koko kauden B-lisenssin 10€ ellei osallistujalla ole kausi- tai kertalisenssiä muuten hankittuna. Osallistumismaksun osuus on tällöin kilpailussa 15€.

Lisenssit:                       Kausilisenssi, kertalisenssi tai (uusi) B-lisenssi
Huom! Kaikki lisenssit pitää olla maksettuna etukäteen https://www.suomisport.fi lisenssijärjestelmän kautta ennen kilpailun aloittamista. Lue lisää: http://www.sbil.fi/liitto/lisenssit/

Pelitapa+RG-pisteet:      The Dynamic Pyramid ja The Free Pyramid, tuplaeliminaatiokaavio + cup. Haastajasarjan kilpailuihin sijoitetaan RG-listan neljä (4) parasta osallistuvaa pelaajaa. Rankingpisteet jaetaan kilpailuohjekirja sivu 4 ”KILPAILUT JA RG-PISTEET” mukaisesti

Palkinnot:                     
1. 80€ lahjakortti
2. 40€ lahjakortti

Kilpailujen järjestäjän kuuluu hankkia kilpailujen kahdelle parhaalle pokaalit. Mitä enemmän palkintoprosenttien ulkopuolelle jääville pelaajille (esim. eniten 8 pallon sarjan tehneelle), on tarjolla tavarapalkintoja, niin sitä arvokkaammaksi kilpailu mielletään. Tavarapalkintoja ei kuitenkaan saa vähentää palkintojen tai SBIL:n prosenttiosuuksista.

Haastajasarjan RG kilpailun voittajalle on myös -50% alennus seuraavaan yksittäiseen mestaruussarjan kilpailuun.

Rahanjako:
Kilpailujen järjestäjä                    50 %
SBiL                                              50 %

Kilpailuasu:                   EB (kts. tarkemmin liiton pukeutumisohjeet http://www.sbil.fi/liitto/kilpailutoiminta/pukeutumisohjeet/)

lmoittautumiset:          https://www.biljardi.org/ilmoittautuminen/ (ellei toisin mainita kilpailukutsussa)

PYRAMIDIN MESTARUUSSARJAN STATUS / FINNISH MASTERS SERIES STATUS

Erikseen on eritelty pelaajat, jotka eivät saa osallistua pyramidin haastajasarjan kilpailuihin eivätkä pyramidin B-SM kilpailuihin. Mestaruussarja statuksen saa automaattisesti, mikäli pelaaja on voittanut urallaan SM-mitalin pyramidissa. Mestaruussarja status ei voi muuttua kesken kauden. Mikäli pelaaja pelaa haastajasarjaa ja voittaa SM-mitalin, hän voi pelata kauden loppuun haastajasarjassa, mutta alkavalla kaudella hän pelaa vain Mestaruussarjassa ja SM-kilpailuissa.

Mestaruussarja statuksen saa tulevalle kaudelle, mikäli pelaaja:

  • sijoittuu haastajasarjan RG-listalla kauden päätteeksi sijoille 1.-2.
  • voittaa yleisen sarjan SM-mitalin tai B-SM kultaa
  • sijoittuu neljän parhaan joukkoon EEBC Pyramidi Tourilla.

Poikkeustapaukset käsitellään erikseen pyramidijaostossa. Esim. ulkomaalaiset pelaajat pelaavat pääosin vain mestaruussarjaa.

MESTARUUSSARJAN STATUSPELAAJAT