Uusi pyramidin haastajasarja alkoi Arseni Sevastyanovin määrätessä tahtia

Joni Ahola
26.8.2018

Pyramidihistorian ensimmäisen haastajasarjan finalistit: 2. Terho Uitti PVK ja 1. Arseni Sevastyanov BK (ainoa joka teki turnauksessa myös 8 pallon sarjan)
Pyramidihistorian ensimmäisen haastajasarjan finalistit: 2. Terho Uitti PVK ja 1. Arseni Sevastyanov BK (ainoa joka teki turnauksessa myös 8 pallon sarjan)

Kokonaan uudistettu pyramidikausi alkoi Helsingin Puhveliklubilta viikonloppuna ja uusi Haastajasarja koki ensimmäisen kilpailunsa. Kisojen voittoon pelasi nuori kotkalainen Arseni Sevastyanov ennen Helsingin Terho Uittia. Semifinaaleihin asti selvittivät tiensä Helsingin Mauno Nuutinen ja Hyvinkään biljardikerhon edustaja Tero Parikka

Historian ensimmäinen pyramidin haastajasarjan kilpailu pelattiin viime lauantaina 25.8. Helsingin Puhveliklubilla. 14 pelaajaa osallistui kauden avauskilpailuun ja mukana oli myös paljon lajin ensikertalaisia. Kotkalaisen juniorilupauksen Arseni Sevastyanovin kausi alkoi mahtavasti sillä hän nappasi koko kilpailun voiton ennen kotiseura PVK:n Tero Uittia. Arsenin jälki oli vakuuttavaa sillä viidestä voitetusta ottelusta hän voitti peräti kolme suoraan 3-0 ja pelasi upeat erälukemat turnaukseen 15-3.

Semifinaalissa PVK:n Mauno Nuutinen oli lähellä voittaa Arseni Sevastyanovin, mutta taipui niukasti kontraerän jälkeen 2-3 turnauksen kolmanneksi. Myös Tero Parikka oli lähellä finaalipaikkaa, mutta hävisi samoin lukemin semifinaalin 2-3 vielä vähemmän kokeneemmalle Terho Uitille joka kaikkien yllätykseksi pelasi hienon turnauksen.

 

Pyramidi Haastajasarja RG1 Helsingin Puhveliklubi 25.8.2018, PVK

SijaNimiSeuraKunta
1.Sevastyanov ArseniBKKotka
2.Uitti TerhoPVKHelsinki
3.Nuutinen MaunoPVKHelsinki
3.Parikka TeroHyvBKJärvenpää
5.Kokkaret RaimoTBOOulu
5.Tainio JarmoPVKHelsinki
7.Baskov DmitriPVKHelsinki
7.Virtanen OlliOBKJärvenpää
9.Heinonen KariPVKVantaa
9.Hyvärinen NiklasHBKHelsinki
9.Makkonen JormaKaKaHelsinki
9.Sevastyanov AlexeiBKKotka
13.Hämäläinen MattiPVKHelsinki
13.Jyläs SamiPVKHelsinki