Kevään tulevien kilpailujen tietoisku

Juho Nykänen
7.3.2017
Kevään aikana on vielä monia kiinnostavia kilpailutapahtumia. Ole mukana ja koe kisahuumaa, näe uusia pelipaikkoja ja nauti pelistä!

Kotimaan kilpailut

Loppukevään kisat saa kunnian aloittaa Kotka ja Kaisakarhut. Kyseessä perinteikäs Kotka Open-kilpailu 8.4.2017 ja lajina tällä kertaa Dynamic pyramid (nevskaja).  Viime vuoden voittajaksi tiukkojen pelien jälkeen pelasi Jesse Hämäläinen. Kuka vie halutun pokaalin tänä vuonna - se voit olla juuri sinä!

Kotimaisen kilpailukauden päättää tuttuun tapaan SM-kilpailu, jossa tällä kertaa pelimuotona myös Dynamic pyramid. Alkukilpailu pelataan puhveliklubilla Helsingissä 13.5.2017 ja neljä parasta pääsevät Helsingin kulttuuritalolle la 27.5.2017 ratkomaan paremmuutensa kaikkien 5 biljardilajin finaalitapahtumaan.

Kansainväliset kilpailut

Pietarissa pelataan aina hienosti järjestetty Longoni-Cup pääsiäisenä 13.-17.4.2017 perinteisessä LDM-hotellissa, lajina Dynamic pyramid.

Puitteet ovat näissä kilpailuissa olleet aina loistavat ja pelaajia runsaasti taistelemassa kärkisijoista. Suomesta on useana vuonna ollut pelaajia mukana ja kilpailumatka on aina hieno elämys uudessa kulttuuriympäristössä.

Matkanjohtajana toimii lajipäällikkö Juho Nykänen ja ilmoittautua voi jo nyt. Juho antaa mielellään lisätietoa kilpailusta kiinnostuneille!

Keväällä pelataan vielä myös EEBC Pyramid Tour Spain Open (22.-23.4.2017) Barcelonassa Espanjassa. Tässä oiva tilaisuus yhdistää lomamatka ja biljardin pelaaminen. Nämä kilpailut on tarkoitettu läntisen euroopan pelaajille ja ns. amatööreille eli kynnys pärjätä ei ole liian korkea!

Tarkempaa tietoa kilpailusta päivitetään tänne lähempänä kilpailuajankohtaa...