Pyramidi - The Russian Billiard

Uutisia

Helsingin Roihuvuoreen on syntynyt Suomen pyramidibiljardin ystäville uusi pelipaikka jossa päästää tulevana viikonloppuna pelaamaan huippuolosuhteissa SM-karsinnat peräti viiden pyramidipöydän turvin. Kiitoksia uuden Puhveliklubin ja Jarmo Tainion, Suomen pyramidin pöytäkapasiteetti kasvoi juuri reilusti ja meillä on ensimmäisen kerran paikka jossa on samassa tilassa pystyssä nyt viisi pyramidipöytää ja jatkossakin neljä pyramidipöytää ja neljä kaisapöytää.
Tämän kauden pyrisdivarista on jäljellä enää superfinaalit jotka pelataan SM-alkukilpailujen avajaispäivänä perjantaina 12.5. Helsingin uudella Puhveliklubilla. Tänä viikonloppuna pelattiin etelän ja pohjoisen finaalit Espoossa ja Oulussa.
Yogorskin MM-kilpailujen toiset pelit olivat molemmille Suomen edustajille tappiolliset. Henri Mäki hävisi 2-6 Venäjän Oleg Erkuleville ja Akseli Matikkala puolestaan kärsi 3-6 tappion Ukrainan Arthur Pivchenkolle. Molempien pelaajien lopullinen sijoitus on 33.-64.
Yugorskin MM-kilpailujen ensimmäiset pelit alkoivat suomalaisittain voitokkaasti, kun molemmat edustajamme Akseli Matikkala ja Henri Mäki etenivät turnauksessa jatkoon seuraavalle kierrokselle.
Suomalais edustus aloittaa urakkansa heti aamusta tänään. Paikalla on Oulun hurjista Akseli Matikkala ja Henri Mäki. Reissu heillä alkoi jo Sunnuntai aamupäivästä kaukaiseen siperiaan.
Kotkassa pelattiin kauden viimeinen RG-kilpailu Nevskaja Kotka Openin eli The Dynamic Pyramidin merkeissä. Helsingin Biljardikerhon edustaja Vsevolod Titov oli jälleen ykkönen, kun hän nousi turnauksen voittoon puhtaalla pelillä voittamalla finaalissa seurakaverinsa Nikolai Lomakinin lukemin 4-2. Semifinaaleihin asti selvisivät kotiseuran pelaajat Matti Vanhala ja Jesse Salovaara.
Hieno kahden päivän pyramiditapahtuma on takana ja vuoden 2017 Pyramidin Pari Suomenmestareiksi kruunattiin Kotkan Juho Nykänen ja Oulun Akseli Matikkala. Nykänen voitti uran toisen ja Matikkala ensimmäisen Pari SM-kullan pyramidissa. Finaalissa kaatui lukemin 4-1 Espoon Biljardinkerhon kaksikko Joni Ahola ja Tuomas Komi jotka pelasivat Pyramidi Pari SM:n finaalissa jo kolmannen kerran peräkkäin.
Keskustelupalstan ollessa pois käytöstä tulevan viikonlopun kilpailuun tulee ilmoittautua suoraan kilpailun järjestäjälle tai liittoon puh 0400 638 706.
Kevään aikana on vielä monia kiinnostavia kilpailutapahtumia. Ole mukana ja koe kisahuumaa, näe uusia pelipaikkoja ja nauti pelistä!
Viikonloppuna pelataan Espoossa pyramidi Pari SM-kilpailu. Kuka on kuka tänä vuonna, katso spekulaatiot ym. täältä...
HBK:a edustava Vsevolod Titov pelasi vakuuttavasti kauden neljännen RG-kilpailun voittoon Espoon Biljardikerholla. Finaalissa Titov kukisti isäntäseuran Joni Ahola lukemin 4-2. Titov nousi näyttävällä pelillä finaalissa 0-2 tilanteesta tasoihin ja ohi voittoon. Semifinaalipaikat meni myös EBK:lle, kun Tuomas Komi ja Tommi Fredriksson nappasivat pienemmät pytyt.
Tuttavallisemmin Pyrisdivari, järjestykseltään kolmas laatuaan, pyörähti käyntiin kuluvan viikon maanantaina. Mukaan ilmoittautui lopulta yhteensä 44 pelaajaa Torniossa, Oulussa, Hyvinkäällä, Helsingissä ja Espoossa pelattaviin alkulohkoihin.
Hienosti kaksi Suomen pelaajaa oli kahdeksan parhaan joukossa tämän vuoden ensimmäisessä EEBC:n Pyramid Tourin kilpailussa. Juho Nykänen pelasi upeasti kolme voittoa putkeen, mutta 8-cupissa tuli tappio kisojen voittajalle Puolan Gagik Arutunyanille 3-1. Tero Parikka pelasi yhtä tehokkaasti kolmella voitolla 8-cupiin ja saavutti upeasti Saksan osakilpailun 5. sijan.
EEBC järjestää suomalaisille mielenkiintoista pyramidi turnaus kokonaisuutta joka keskittyy keskieuroopan maihin kuten Saksaan, Espaniaan, Puolaan ja Bulgariaan. Lue myös heidän muista sisällöistään ja mitä yhteistyö tuo tullessaan uutisesta lisää.
Sokos hotellien majoitustarjoukset SBiL kilpailuihin kevätkaudelle 2017
RSS